JACOBS KITCHEN

JACOBS KITCHEN Lokaal. Duurzaam. Biologisch.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jacobs Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

4 mrt 2022 om 14:47 Bezorging was vlot , eten was redelijk niet warm .Had meer verwacht , voor dat geld ,stampot viel me erg tegen te droog en smaakloos, teveel aardappelen ipv groente ,stoofpot en toetje wel lekker de rest jammer . Misschien is volgende keer beter
31 jan 2022 om 14:37 nouja ik weet niet maar voor deze prijzen zijn t wel kleine broodjes, had er meer van verwacht, beetje duur voor wat je krijgt
28 jan 2022 om 21:47 Het eten was weer heerlijk.
28 jan 2022 om 21:32 Het was heerlijk
7 dec 2021 om 20:01 Super snel thuisbezorgd en het eten is altijd voortreffelijk! Aanrader wil je gezond, verantwoord en lekker eten
20 nov 2021 om 20:52 Heerlijk gegeten, snelle bezorging plus nog een klein presentje kortom wij gaan vaker bestellen!
11 aug 2021 om 9:35 ik heb 4 broodjes besteld en betaal. Er werden echter slechts 3 broodjes geleverd. geprobeerd te bellen (0515769016) werd en wordt niet opgenomen. Gaarne nader bericht
4 aug 2021 om 22:04 Prima gegeten!
27 jul 2021 om 21:01 Beste Jacob bron ..Ik heb genoten van mijn stamppot andijvie met stoofvlees...Wat een genot om zo iets te proeven vers smaakvol en met passie bereid ....Ik kom zeker een keer langs in de winkel om andere dingen te komen ontdekken
16 jun 2021 om 21:51 Ik vondt het eten vies
29 mei 2021 om 20:46 Heerlijk gegeten en de bezorging verliep ook prima.